Kuchnia restauracji znana jest nie tylko miejscowym smakoszom ale tak¿e szerokiemu gronu odwiedzaj±cych go¶ci, a to g³ównie za spraw± wytwornych bankietów, uroczystych kolacji przyjêæ okazjonalnych czy uczt weselnych. W bogatej ofercie menu przygotowanej przez szefa kuchni obok dominuj±cej kuchni polskiej znale¼æ mo¿na tak¿e bogat± ofertê dañ regionalnych oraz kilka specja³ów kuchni chiñskiej, czy w³oskiej. Dzisiaj restauracja znana jest ze: - smacznego chrupi±cego pstr±ga, - gulaszu horzelickiego, - giczy cielêcej, - golonki po beskidzku - pysznych flaczków. W¶ród klientów uznanie zdoby³y tak¿e takie specjalno¶ci i dania firmowe jak: -Potrawa Malwa -Jad³o Drwala. Polecane s± równie¿ pieczone prosiaki oraz jagniêta, które porcjowane na oczach go¶ci s± nie lada uczt±.